سفارش تبلیغ
صبا ویژن

رسانه های اجتماعی

نظر

تاثیر شبکه های اجتماعی در کسب و کار و تجارت

نقش رسانه های اجتماعی در کسب و کار، تجارت، تبلیغات، بازاریابی، فروش و برندینگ بسیار موثر است.

امروزه نقش رسانه های اجتماعی در کسب و کار ، تجارت، تبلیغات، بازاریابی، فروش و برندینگ بر کسی پوشیده نیست و هرروزه استفاده ازین امکانات در حال گسترش است. چرا که همه ی مردم، از کودک 10 ساله تا یک فرد مسن از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند. اکنون زمان آن رسیده است که شما نیز در کسب و کار و تجارت خود از آن استفاده کرده نقش و تاثیر آن را احساس کنید. در این مقاله سعی داریم تا به شما راهکار هایی را برای استفاده از شبکه های اجتماعی در کسب و کارتان ارائه کنیم.

 

نقش شبکه های اجتماعی در ارتباط با مشتری

ایجاد و توسعه یک وب سایت برای هر کسب و کار ی مهم است. همراه با داشتن یک وب سایت، شما باید حوزه ی آنلاین و رسانه های اجتماعی تان گسترش دهید. داشتن شبکه های اجتماعی مانند توییتر و فیس بوک برای حفظ یک مزیت رقابتی ضروری هستند. شرکت هایی که حساب های رسانه ای فعالی در شبکه های اجتماعی  ندارند، فرصت های بازاریابی و فروش زیادی را از  دست می دهند. یکی از مزایای کلیدی و نقش شبکه های اجتماعی در کسب و کار این است که شما را قادر می سازد تا با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید. این امر به استراتژی های بازاریابی شرکت شما بسیار کمک می کند و باعث می شود تا با نیاز های مشتری آشنا شوید و برای ان ها راه حل ایجاد کنید. پس اولین نقش شبکه های در کسب و کار ایجاد ارتباط مداوم با مشتریان است.

نقش شبکه های اجتماعی بهبود پاسخگویی

شبکه های اجتماعی فرآیند ارائه و دریافت بازخورد را تسهیل می کنند. اگر مشتریان شما دچار مشکلی باشند و یا مشکلی با کسب و کار شما داشته باشند، می توانند به موقع به شما اطلاع دهند و شما نیز سریعا به آنها پاسخگو باشید. شبکه های اجتماعی یک راه آسان و قابل دسترس را به مشتریان می دهند تا آنچه را که می بینند بگویند و به شرکت ها نیز فرصتی برای پاسخ دادن به این موارد می دهد. با استفاده از شبکه های اجتماعی، شرکت ها می توانند انتقادات و شکایت های مشتریان را بررسی کرده و در زمان مناسبی پاسخ دهند. پس دومین نقش شبکه های اجتماعی در کسب و کار و تجارت بهبود پاسخگویی از طرف شرکت به مشتری است.

 

 

نقش شبکه های اجتماعی در بازار رقابت

اگر رقبای شما از شبکه های اجتماعی برای بازاریابی و جذب مشتریان خود استفاده می کنند، باید اطمینان حاصل کنید که شما نیز با استراتژی های بازاریابی دیجیتالی که در شرکت شما در حال اجرا هستند، با آنها رقابت می کنید. در دنیای رقابتی کسب و کار، شرکت ها بیشتر و بیشتر بر مزایای رسانه های اجتماعی سرمایه گذاری می کنند چراکه نقش شبکه های اجتماعی در کسب و کار را می شناسند. برای اینکه شما نیز بتوانید ترافیک آنلاین سایت خود افزایش دهید ودر نتیجه فروشتان افزایش پیدا کند، باید ازین مزیت استفاده کنید. بنابراین سومین نقش شبکه های اجتماعی در کسب و کار و تجارت و فروش، مزیت رقابتی آن است. باید هرچه سریعتر ازین امکان فوق العاده استفاده کنید چراکه هر روزه بر تعداد این شرکت ها افزوده می شود.

 

نقش شبکه های اجتماعی در بازار رقابت

 


- شبکه های اجتماعی ابزار قدرتمندی برای پیشبرد اهداف مسئولان روابط عمومی و بازاریابان هستند زیرا می توانند دسترسی به افراد تأثیر گذار را تسهیل کنند، به مشتریان پشتیبانی آنلاین بدهند و کاربران فعال را به یکی از منابع قدرتمند تبلیغات کسب و کار تبدیل کنند.

- امروزه وفاداری مشتریان، کلید موفقیت تجاری محسوب می شود. با افزایش وفاداری  مشتریان سهم بازار و میزان سوددهی بنگاه اقتصادی بالا می رود. درک بازار با برنامه ریزی و اتخاذ استراتژی های مناسب جهت وفادار سازی مشتریان و افزایش نرخ وفاداری آنها منافع  بلندمدت برای بنگاه های اقتصادی به وجود می آورد. توجه داشته باشید که بازاریابی شبکه های اجتماعی نوعی از بازاریابی است که تمرکز روی مخاطبان و برقراری ارتباط با آنها اولویت دارد نه روی فروش مستقیم محصولات و خدمات. شرکت ها باید از شبکه های اجتماعی به عنوان ابزاری قدرتمند برای برقراری ارتباط با مخاطبان خوداستفاده کنند و این یعنی وفادار سازی مشتریان.

- یکی دیگر از مزایای استفاده از شبکه های اجتماعی برای کسب و کارها، کاهش هزینه های بازاریابی است. در شبکه های اجتماعی از بودجه های سنگین تبلیغاتی و برندینگ از طریق رسانه های جمعی و چاپی خبری نخواهد بود. استفاده از شبکه های اجتماعی این امکان را برای کسب و کار ها فراهم می کند که بتوانند به اطلاعات ارزشمندی از مخاطبان و بازدیدکنندگان خود دست یافته و آنها را آنالیز و بررسی کنند.

- بازاریابی محتوا به صورت حرفه ای از طریق شبکه های اجتماعی روشی است که برای انتقال اطلاعات به مخاطبان و مشتریان استفاده می شود. اگر شما از این روش استفاده کنید باعث می شود با اطلاعاتی که در زمینه فعالیت تان منتشر می کنید به منبع اطلاعاتی مناسبی در آن صنعت تبدیل شوید. بدین صورت مخاطبان تان مطالب شما را نیز منتشر می کنند و افراد دیگر نیز علاقه مند می شوند با کسب و کار شما آشنا شوند.